Hit en Run Studio

HOE WERKT HIT EN RUN STUDIO

Produceer in onze studio uw serie, instructiefilm, zakelijke vlog of interview. Wij staan voor u klaar en helpen u met uw perfecte opname.

In 5 stappen zetten wij uw opname vast:
1. DEFINEER SAMEN JE VOORMAT
2. RESERVEER EN MAAK DRAAIBOEK
3. BOEK DE STUDIO
4. MAAK DE OPNAMEN
5. PUBLICEER DIRECT

WEB SERIES

Web series zijn series die bevat geschreven of niet geschreven tekst script. Een serie is vaak weergegeven als een afleveringen vorm, gepubliceerd op het internet. Web series is sinds het jaar 2000 populairder geworden.

Voor een web series bieden we jou een aantal punten:

  • Ondersteuning tijdens opname
  • Geschreven script
  • Green screen mogelijkheid
  • Persoonlijke coaching

ZAKELIJKE VLOGS

Vertel jouw boodschap op via met de middel door zakelijk vloggen. In plaats van het schrijven van een blog kun je liever met de hulp van de camera gaan vloggen. Tussen de 3-5 minuten kan een vlog gemiddeld duren waarbij je een bepaald onderwerp vasthoudt. Een zakelijke vlog kan op verschillende manieren vertelt worden, het gaat of over je bedrijf, een product of je doet een interview.
Het onderwerp die je behandelt is specifiek gericht en past bij jouw organisatie en doelgroep. De nieuwe manier om aandacht te trekken in plaats van bloggen is op de nieuwe manier door zakelijk te vloggen.

INSTRUCTIE VLOG

Instructie vlog is een vlog waarbij je instructie zult geven over een bepaald onderwerp. Instructie videos zijn vaak langdradig en daarmee verliest je doelgroep het aandacht aan de video. Met een instructie vlog kun je alsmaar in het kort jouw doelgroep informeren en op een dagelijkse of wekelijkse basis. Hiermee informeer je jouw doelgroep en kunnen ze snel alles oppikken waar ze waren gebleven.

INTERVIEW

Een zakelijk goed gemonteerde interview video. Wij zullen jouw helpen met de interview opname van je 1-OP-1 interview, groepsinterview of iets totaal anders. Alles is mogelijk in onze studio.

WE HOREN GRAAG VAN U!

Contact ons voor aangepaste soluties, vragen over onze producten of als je wilt praten over je project ideeën.

Juliana van Stolberglaan 4-10,
2595 CL, ‘s-Gravenhage.
Nederland
+31 (0)6 30 33 51 15

info@hitenrun.com

Ma – Vr: 9:00 – 18:00